Dopřejte svým nohám pohodlí s farmářkami 

Publikováno

05. Ledna 2024

Čas čtení

1- 2 minuty

Sdílet:

Farmářky jsou kvalitní pracovní boty, které jsou vyrobené z odolné kůže. Dříve je používali především farmáři, jako pracovní obuv, která jim poskytla pohodlí a dobrou oporu při celodenní práci ve venkovním prostředí. Časem se farmářky staly oblíbenou obuví využívanou i pro běžné nošení. Od devadesátých let se začaly dostávat mezi módní trendy, kde se udržují dodnes. 

Farmářky jsou však stále nejvíc využívané jako pracovní obuv. Hodí se pro práci v dílně i na zahradě. V nabídce jsou k dispozici dámské, pánské i dětské farmářky, které jsou ideální pro jarní, podzimní i zimní období. Zateplené zimní farmářky mají kožíšek, který v zimě krásně hřeje. 

Výborné vlastnosti farmářek

  • Jsou vyrobené z nubukové kůže, která je voděodolná a odolná vůči odřeninám
  • Mají antistatickou protiskluzovou gumovou podrážku, která je odolná vůči olejům. 
  • Jejich vrchní obsázka (lemování) je chrání před poškozením
  • Některé varianty farmářek mají termoizolační vlastnosti a absorbují energii v patách.  

Výhody a nevýhody 

Největší výhodou farmářek je, že je mohou nosit všechny generace. Pánské, dámské i dětské farmářky jsou skvělé jak pro práci, tak pro běžné nošení. Jsou vyrobené z kvalitní nubukové kůže, která zajišťuje odolnost vůči opotřebení a vnějším vlivům. 

Mnoho modelů farmářek je navrženo s ohledem na pohodlí a ergonomii, což znamená, že jsou skvělým řešením pro náročné pracovní podmínky a jsou pohodlné pro dlouhodobé nošení. Farmářky jsou běžně dostupné a nabízejí pestrou škálu stylů, barev a vzorů, což umožňuje osobitý výběr dle vlastních preferencí. 

Jejich hlavní nevýhodou je především větší váha, kvůli které je někteří lidé mohou vnímat jako nepohodlné, a to zejména při dlouhodobém nošení.

Varianty farmářek 

Nabídka obsahuje farmářky několika typů. Vybírat lze mezi zimními farmářkami, které jsou zateplené kožíškem, farmářkami typu polobotka a klasickými kotníkovými farmářkami v černé, hnědé či béžové variantě.

Sdílet:

Autor

ObuvDoPráce

Kategorie

Pracovní obuv20

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o ochranné pracovní obuvy.