Pracovní gumové holínky Dunlop – nejvyšší kvalita pro náročné zákazníky

Publikováno

27. Června 2016

Čas čtení

2- 3 minuty

Sdílet:

Potřebujete ke svojí práci opravdu kvalitní a odolné holínky, které Vás ochrání i při těch nejhorších podmínkách? Pracujete v takových podmínkách, kde se neobejdete bez spolehlivé a bezpečné obuvi z kvalitního materiálu? Pak by Vás mohla zaujmout kolekce gumových holínek značky Dunlop, která je určena nejen pro běžné využití, ale i pro práci ve zhoršených podmínkách.

Značka Dunlop

Společnost Dunlop je u nás i ve světě známá především jako výrobce pneumatik, kromě nich se ale pod touto značkou vyrábí i celá řada jiných produktů. Firma Dunlop má za sebou dlouhou historii, založena byla už v roce 1889. Dunlop byl vždy symbolem prvotřídní kvality a stejně jako v případě pneumatik, i u holínek platí, že jsou vyráběny jen z nejlepších materiálů. Veškerá produkce holínek Dunlop je rozdělena do několika hlavních kategorií, zmíníme si základní tři:

-       ECOFOT – základní řada gumových holínek, které jsou vyrobeny z PVC. Vyznačuje se mimo jiné nízkou cenou, díky níž jsou holínky dostupné pro každého.

-       ACIFORT – nadstandardní produktová řada pracovních holínek, k výrobě je vedle PVC použit i Nitril kaučuk. Ten zajišťuje větší odolnost a také protiskluznost.

-       PUROFORT – nejvyšší, prémiová řada, jež uspokojí i nejnáročnější zákazníky. K výrobě holínek z této série se používá speciální Hi-Tech materiál.

Výhody holínek Dunlop

Gumové holínky Dunlop mají celou řadu předností, díky nimž se jejich nákup rozhodně vyplatí. Jsou nesmírně pohodlné, zdravotně naprosto nezávadné, vhodné pro celou řadu různých profesí (zemědělství, myslivost, rybářství, dřevorubectví atd.), voděodolnost, odolnost i vůči silným mrazům, protiskluzová nebo antistatická podrážka, speciální stélka proti propichu, bezpečnostní tužinka ve špici boty atd. U všech holínek Dunlop se můžete spolehnout na to, že jsou vyrobeny pouze z kvalitních materiálů a jsou naprosto spolehlivé.

Tipy na vybrané produkty:

Vybrali jsme pro Vás několik modelů, které patří na našem trhu k těm nejlepším. Doporučujeme zejména tyto pracovní holínky:

Pracovní holínky Dunlop Purofort Thermo+S4

Nejkvalitnější pracovní holínky na trhu, které jsou určeny i do silných mrazů. Díky použitému materiálu a moderní technologii jsou vhodné i do prostředí, kdy teplota klesá až k 40 stupňům pod nulou. Holínky mají antibakteriální vložku, ocelovou kapsli s planžetou, jsou mimořádně odolné vůči různým vlivům a navíc jsou krásně lehoučké.

Pracovní holínky Dunlop Purofort

Špičkové pracovní holínky, na jejichž výrobu byl použit syntetický materiál polyuretan. Ten obsahuje miliony mikroskopických vzduchových bublinek, díky nimž jsou holínky mimořádně lehké, dokonale flexibilní, odolné vůči oděrkám, nárazům, vodě nebo oleji, navíc jsou antistatické a mají i perfektní izolační vlastnosti.

Pracovní holínky Dunlop Acifort

Speciální gumové holínky s nadstandardní odolností. Jsou vybaveny protiskluznou podešví, mají ocelovou kapsli a planžetu a vyrábějí se ve žlutém i černém provedení. Jsou odolné i vůči alkalickým i zásaditým látkám, rostlinným i živočišným tukům, navíc jsou olejivzdorné, antistatické a mají funkci absorpce energie v oblasti paty. 

Pracovní holínky Dunlop Pricemastor

Levnější gumové holínky, vhodné zejména pro práce v oblasti potravinářství. Jsou velmi pohodlné, odolné vůči opotřebení a odolné vůči rostlinným a živočišným tukům. Za nízkou cenu tak získáte spolehlivou pracovní obuv od předního světového výrobce.

Kde koupit pracovní holínky Dunlop?

Máte-li o pracovní gumové holínky Dunlop zájem, můžete si je objednat v internetovém obchodě společnosti Tomis CZ na adrese www.tomiscz.cz. Společnost Tomis CZ, která holínky Dunlop v ČR prodává, patří k předním českým prodejcům ochranných pracovních prostředků a pracovního oblečení. Jejich zboží si můžete objednat přes zmíněný e-shop nebo navštívit jejich kamennou prodejnu v Příbrami.

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o ochranné pracovní obuvy.

Mohlo by vás také zajímat

Pracovní obuv   |   05. Ledna 2024   |  ObuvDoPráce

Zdravotní pracovní obuv - boty pro zdravé nohy

Zdravotní pracovní obuv - boty pro zdravé nohy
Se zdravotní pracovní obuví se můž..

Číst více

Farmářky   |   05. Ledna 2024   |  ObuvDoPráce

Dopřejte svým nohám pohodlí s farmářkami

Číst více

Pracovní obuv   |   22. Března 2020   |  ObuvDoPráce

Pracovní sandály

Pracovní sandály jsou lehké a vzdušné, ale zároveň splňují nároky kladené na bezpečnou p..

Číst více

Pracovní obuv   |   04. Července 2019   |  ObuvDoPráce

Zimní pracovní obuv

Zimní pracovní obuv je nezbytná pro výkon profese prováděný v chladných měsících roku ve..

Číst více

Pracovní obuv   |   04. Července 2018   |  ObuvDoPráce

Gumové holínky

Gumové holínky jsou třeba vždy, když se člověk pohybuje ve vlhku nebo v mokru. Gumové ho..

Číst více