Pracovní obuv OS

Publikováno

26. Února 2016

Čas čtení

1- 2 minuty

Sdílet:

Už jste se seznámili s profesionály z Dánska od firmy OTTO SCHACHNER („OR“)? Pokud ne, dovolte, abychom vám ji představili. Jedná se o dánskou společnost, založenou již v roce 1946. Její obuv patří už téměř 70 let k tomu nejkvalitnějšímu a nejoblíbenějšímu na evropském trhu ve své kategorii. Jejím cílem je přinášet zákazníkům pomůcky, které je budou nejen chránit, ale také nabízet dostatek komfortu. Kvalita pracovní obuvi OS je prioritou už od samotného začátku vývoje, na kterém se podílí specialisté, kteří musí každý sebemenší detail přizpůsobit právě svým zákazníkům. OS si samozřejmě můžete pořídit i v České republice, kde ji exkluzivně vyrábí společnost Prabos plus a.s. Její nabídka je složena z tří řad obuvi v originálním designu. Konkrétně se jedná o řady SNAKE, BLACK & RED a BLUE EDITION.

Snake

Řada obuvi SNAKE se vyznačuje extrémně ohebnou podrážkou PU/TUP, která napomáhá vašemu přirozenému pohybu a také se perfektně dokáže přizpůsobit terénu, po kterém jdete. Navíc neobsahuje žádné kovové součásti. Co dál vám tato obuv nabízí? Například praktickou ochranu proti okopu a oděru, kompozitní tužinku, či také tzv. rolovací podešev SNAKE PU/TPU s vysokou absorpcí energie v patě – 30 J. Obuv můžete prakticky nosit jak do venkovních, tak i vnitřních prostorů. Zaručeně ji ocení například pracovníci v jakémkoli průmyslu. K dostání je ve velikostech 36-48.

 

BLACK & RED

Druhou řadou je BLACK & RED, která je opatřena odolnou podrážkou PU/pryž a také anatomicky tvarovanou stélkou „DRY-FEET“. I tato obuv je bez kovových součástí. Obuv BLACK & RED je vysoce kvalitní obuví, ve které bude vaše chodidlo v bezpečí. Čím vším je vybavena? Například ochranou ve špičce a patě proti okopu, kompozitní tužinkou nebo také kevlarovou planžetou, či protiskluzovou podešví PU/pryž. I tato řada je skvělá jak pro venkovní, tak i vnitřní nošení a pořídit si ji můžete ve velikostech 36-48. Obuv z řady BLACK & RED ocení například zaměstnanci v těžkém průmyslu, stavebnictví nebo zemědělství.

  

BLUE EDITION

Poslední řadou je BLUE EDITION, která se může pochlubit nebarvící podrážkou PU/PU a také speciálně anatomicky tvarovanou stélkou, či reflexními bezpečnostními prvky. I tato obuv je skvělá pro venkovní i vnitřní prostory. Ocení ji zejména pracovníci ve stavebnictví, v automobilovém průmyslu, zemědělství a podobně. Pořídit si ji můžete ve velikostech 36-48.

 

 

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o ochranné pracovní obuvy.

Mohlo by vás také zajímat

Pracovní obuv   |   05. Ledna 2024   |  ObuvDoPráce

Zdravotní pracovní obuv - boty pro zdravé nohy

Zdravotní pracovní obuv - boty pro zdravé nohy
Se zdravotní pracovní obuví se můž..

Číst více

Farmářky   |   05. Ledna 2024   |  ObuvDoPráce

Dopřejte svým nohám pohodlí s farmářkami

Číst více

Pracovní obuv   |   22. Března 2020   |  ObuvDoPráce

Pracovní sandály

Pracovní sandály jsou lehké a vzdušné, ale zároveň splňují nároky kladené na bezpečnou p..

Číst více

Pracovní obuv   |   04. Července 2019   |  ObuvDoPráce

Zimní pracovní obuv

Zimní pracovní obuv je nezbytná pro výkon profese prováděný v chladných měsících roku ve..

Číst více

Pracovní obuv   |   04. Července 2018   |  ObuvDoPráce

Gumové holínky

Gumové holínky jsou třeba vždy, když se člověk pohybuje ve vlhku nebo v mokru. Gumové ho..

Číst více