Pracovní obuv Panda- ideální nejen při práci

Publikováno

10. Března 2015

Čas čtení

1- 2 minuty

Sdílet:

Kvalitní pracovní obuv je nedílnou součástí k pracovnímu oblečení. Tak jako s pečlivostí vybíráte , je důležité věnovat i potřebný čas výběru vhodné pracovní obuvi.

Jak správně vybírat?

Při každém výběru, je třeba se seznámit s podmínkami, pro které je bota určena a před jakými riziky Vás bota ochrání. Správný výběr kvalitní obuvi sníží riziko úrazu. Důležité je také, aby bota byla pohodlná a ve správné velikosti. U bot s kotníkovým a vyšším provedením volte boty o půl až číslo větší. U zimní obuvi platí stejné pravidlo, obuv pak lépe drží teplo. Trávíte-li většinu pracovní doby na nohou, vybírejte obuv, která zajišťuje maximální komfort a sníží únavu chodidel.

Dnes je k dostání velké množství druhů pracovní obuvi. Bohužel lze koupit i levné, nekvalitní boty, které nesplňují ani základní požadavky.

Pracovní obuv PANDA

Pracovní obuv PANDA je charakteristická bezpečností, kvalitou a pohodlností. Vyráběna je v rámci platných norem italskou obuvnickou firmou PANDA Sport a splňuje vysoké nároky na bezpečnost při práci. splňuje normu na bezpečnostní obuv, ta například stanovuje, že součástí je ocelová tužinka. Další ochranné prvky jsou odolnost vůči chladu, kontaktnímu teplu, průniku vody nebo prořezu. Navíc zajišťují komfort při celodenním nošení.

Pracovní obuv Panda je oblíbená pro svůj moderní vzhled, bezpečnost a materiál - vysoce kvalitní přírodní kůži. Samozřejmostí této pracovní obuvi je protiskluzová podrážka a zesílené komponenty.

Nabídka pracovních bot značky Panda

Pracovní polobotky Panda - jsou určeny především do hal a do venkovních podmínek, dostatečně fixují nohu a jsou velmi univerzální. Ve strojírenství nebo stavebnictví raději volte celokoženou a voděodolnou obuv. V potravinářském průmyslu můžete zvolit lehčí a méně odolné boty.

Vysoká pracovní obuv Panda - tato obuv je ideální, pokud potřebujete chránit i holeň. Vhodná je do zemědělství, v těžkém průmyslu ale i při běžném nošení v přírodě. Lze koupit i v zatepleném provedení. 

Kotníková obuv Panda - dostatečnou fixací nohy chrání před podvrtnutím, určena i do náročnějšího pracovního prostředí. V zateplené formě je vhodná i do chladného prostředí. Pro co největší bezpečí volte s protiskluzovou podrážkou a ocelovou tužinkou.

Označení pracovní obuvi

„O“ je označení pracovní obuvi bez ocelové tužinky ve špičce. „S“ nese označení bezpečnostní obuvi, obsahují tužinku ve špici.

Některé typy navíc obsahují reflexní doplňky pro zvýšení viditelnosti.

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o ochranné pracovní obuvy.

Mohlo by vás také zajímat

Pracovní obuv   |   05. Ledna 2024   |  ObuvDoPráce

Zdravotní pracovní obuv - boty pro zdravé nohy

Zdravotní pracovní obuv - boty pro zdravé nohy
Se zdravotní pracovní obuví se můž..

Číst více

Farmářky   |   05. Ledna 2024   |  ObuvDoPráce

Dopřejte svým nohám pohodlí s farmářkami

Číst více

Pracovní obuv   |   22. Března 2020   |  ObuvDoPráce

Pracovní sandály

Pracovní sandály jsou lehké a vzdušné, ale zároveň splňují nároky kladené na bezpečnou p..

Číst více

Pracovní obuv   |   04. Července 2019   |  ObuvDoPráce

Zimní pracovní obuv

Zimní pracovní obuv je nezbytná pro výkon profese prováděný v chladných měsících roku ve..

Číst více

Pracovní obuv   |   04. Července 2018   |  ObuvDoPráce

Gumové holínky

Gumové holínky jsou třeba vždy, když se člověk pohybuje ve vlhku nebo v mokru. Gumové ho..

Číst více