Zdravotní pracovní obuv Tipa – obuv pro zdravé nohy

Publikováno

29. Března 2016

Čas čtení

1- 2 minuty

Sdílet:

Zdraví máme jen jedno a kde jinde začít s prevencí než od nohou? Přinášíme vám skvělou a velmi moderní obuv Tipa, která dbá na to, abyste se nejenom cítili přirozeně, ale navíc bojovali o své pohodlí a komfort. Zdravotní pracovní obuv Tipa je vyrobena z korkové směsi, která je velmi stabilní a skvěle anatomicky formuje nohu. Svršek obuvi je prodyšný a vyrobený z lícové usně.

Ortopedická obuv Tipa velmi dobře tlumí nárazy při chůzi, je vhodná na celodenní nošení v práci i na volnočasové aktivity, podporuje správné anatomické držení těla a ulevuje od bolesti zad.

Společnost TIPABOTY s.r.o.

Česká společnost, která vznikla 1. 1. 2008 v Třebíči s názvem TIPABOTY s.r.o. je bývalou součástí podniku TIPA B, a.s. Třebíč. Ta sdružovala kromě výroby obuvi i další činnosti, po rozdělení vznikly samostatné podniky.

Historie výroby obuvi u společnosti TIPABOTY s.r.o. spadá do 80. let minulého století. Od té doby si společnost vybudovala jméno a dbá na své historické tradice.

„BOTY DO ROBOTY“, tak zní slogan firmy, která se zabývá výrobou zdravotnických bot do těžkých a středně těžkých provozů.

Nejnáročnější požadavky na ochranu nohou při práci v lehkých provozech jsou splněny touto společností na 100%. Všechna , včetně antistatické  ESD obuvi, je opatřena certifikáty dle EN a prohlášením shody výrobce. Zdravotní pracovní obuv je dodávána do mnoho českých i zahraničních obchodů, kde se prodává s velkou lehkostí. Kvalitní a odolné boty jsou dnes k nezaplacení.

Obuv si můžete objednat na internetu prostřednictvím velkoobchodů. Jedním z nich je i společnost TOMIS CZ s.r.o., jejíž nabídku naleznete na adrese www.tomiscz.cz.

Náročné požadavky klientů posílají výrobu zdravotní pracovní obuvi stále výše. Není zde prostor pro všední věci, moderní design, nápadné vzory a motivy nejsou vůbec výjimkou.

Protože jsou boty ze společnosti TIPABOTY s.r.o. Třebíč kvalitní, budou vás doprovázet mnoho let i v náročném terénu a při každodenním nošení. Materiály, které jsou používány na výrobu, jsou především z tuzemska, čímž je zaručena jejich kvalita.

Společnost myslí na váš komfort, a proto vyrábí své boty především ve velikosti ,,H“, což dodává potřebný prostor vašim prstům a noha je celkově velmi uvolněná. Deformace nohy je při nošení zdravotní pracovní obuvi minimální. Vybírejte podle kvality a dobrého jména, boty jsou investicí do budoucnosti.

A jaká nabídka na vás čeká?

Pracovní pantofle

Pracovní sandále

Pracovní sandále – plná špice

Pracovní sandále – uzavřené

Pracovní sandále – antistatické ESD

Polobotky

Kotníkové polobotky

 

Sdílet:

Novinky do Vaší schránky

Nechte si posílat novinky o ochranné pracovní obuvy.

Mohlo by vás také zajímat

Pracovní obuv   |   05. Ledna 2024   |  ObuvDoPráce

Zdravotní pracovní obuv - boty pro zdravé nohy

Zdravotní pracovní obuv - boty pro zdravé nohy
Se zdravotní pracovní obuví se můž..

Číst více

Farmářky   |   05. Ledna 2024   |  ObuvDoPráce

Dopřejte svým nohám pohodlí s farmářkami

Číst více

Pracovní obuv   |   22. Března 2020   |  ObuvDoPráce

Pracovní sandály

Pracovní sandály jsou lehké a vzdušné, ale zároveň splňují nároky kladené na bezpečnou p..

Číst více

Pracovní obuv   |   04. Července 2019   |  ObuvDoPráce

Zimní pracovní obuv

Zimní pracovní obuv je nezbytná pro výkon profese prováděný v chladných měsících roku ve..

Číst více

Pracovní obuv   |   04. Července 2018   |  ObuvDoPráce

Gumové holínky

Gumové holínky jsou třeba vždy, když se člověk pohybuje ve vlhku nebo v mokru. Gumové ho..

Číst více